Troll Hundefôr

TROLL KOMPLETT HUNDEFÔR är en serie fullkostfoder av mycket hög kvalitet utvecklat för att tillfredsställa alla kända näringsbehov hos friska hundar. Detta oavsett ras, storlek, aktivitetsnivå och användningsområde i alla livsstadier. TROLL-serien består av både torrfoder och våtfoder. Alla är fullkostfoder och kan därför ges var för sig eller i blandning anpassat efter din hund.

I torrfoderserien hittar du TROLL ELITE, TROLL SPORT, TROLL EKSTREM och TROLL VALP. Bland våtfodren kan du välja mellan TROLL ELITE och TROLL EKSTRA ENERGI.

TROLL KOMPLETT HUNDEFÔR är framställt av de bästa tänkbara råvaror. Med en produktion i en av Europas modernaste specialfabriker, certifierad i ISO-9001 och med de strängaste krav på renlighet och kvalitetssäkring på alla led i från råvaruintag till paketerad vara, kan vi knappast tänka oss bättre trygghet för hund eller ägare.
Fodren tillverkas utan konserveringsmedel. Skonsam värmebehandling av råvarorna gör att de behåller sin naturliga smak och lukt. En ny torkningsteknik ger ett foder med lågt vatteninnehåll. Därmed uppnås en mycket god hållbarhet utan tillsatser av konserveringsmedel och antimögelbehandling.

Fodrens balans mellan animaliskt och marint fett är anpassat för att tillvarata hundens behov av de essentiella fettsyror som modern forskning föreskriver.
De bästa animaliska och marina proteinkällorna och förhållandet mellan dem ger Troll Hundefôr en sammansättning där alla kända essentiella aminosyror finns i de rikliga mängder ledande forskare och veterinärer rekommenderar.
Det är därför ingen tillfällighet att hundar som utfodras med TROLL foder får höga poäng på pälskvalitet på utställningar.